Има  , с които просто не можеш да се разбереш, каквото

...
Има  , с които просто не можеш да се разбереш, каквото
Коментари Харесай

4-те зодии, с които трудно можеш да се разбереш

Има  , с които просто не можеш да се схванеш, каквото и да правиш, както и да се опитваш да приказваш с тях. Те са своенравни, не слушат никого и мъчно можеш да им кажеш каквото и да е. Ето кои са те:
ОВЕН: Овните са доста комплицирани характери и в никакъв случай не трябва да подценявате техния дебелоглав и своенравността им. Те елементарно могат да ви кажат, че ще създадат нещо, което вие сте им наредили, само че когато се обърнете – зад тила ви ще свършат тъкмо това, което са си наумили доста преди вие да им кажете нещо. Тяхното его е доста огромно и няма метод да слушат никой за препоръки и рекомендации. Все си мислят, че тяхната преценка е най-точна, че няма по какъв начин различен да знае повече от тях и това продължава цялостен живот. Ако сте във връзка със зодия Овен би трябвало да си приготвите доста здрави нерви за късане и би трябвало да знаете, че те в никакъв случай няма да се трансформират, каквото и да ви споделят.
 Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 2) Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 2)
Какво ли ни е подготвил февруари в любовта? Много зодии ще имат забавни нови връзки и запознанства. Какво тъкмо ви чака съгласно зоди...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците обичат доста себе си и всичко обвързвано със самите тях. Уважават мнението си най-вече от всички останали, което значи, че каквото и да им кажете – ще мине от едното им ухо и ще излезе през другото. Те сами желаят да чертаят карта на живота си, не обичат някой да им споделя какво да вършат, изключително когато се отнася до персоналния им живот. Не можете да си визиите какъв брой хора са се опитвали да „ опитомят “ Близнаците и да ги подчинят на себе си, само че това в никакъв случай не се е случвало, няма и да се случи. Винаги ще ги видите да вървят с високо вдигната глава, няма по какъв начин да се поклонят пред който и да е и постоянно ще считат, че няма по-добри от тях... във всичко! Такива са си те, Близнаците!
ДЕВА: Девите имат необикновен взор върху живота. Те обичат да изслушват всички гледни точки от всички вероятни техни другари и познати... обаче най-после още веднъж да вземат поради единствено своята лична позиция. Вярват на другите, само че някак си допускат, че никой не ги познава толкоз добре, че да разбере какво им се върти в мозъка и сърцето. За значимите решения в живота въпреки всичко се допитват до фамилиите си, само че дали ще ги послушат – това към този момент е въпрос с нараснала компликация. В една връзка Девите са водещият сътрудник и това ги кара да се усещат значими и да знаят, че контролът е в техните ръце.
КОЗИРОГ: Козирозите са още една рогата зодия, с която, несъмнено, мъчно можеш да излезеш на глава. Те ще ти потвърдят по 100 метода, че няма причина да им казвате какво да вършат с живота си, откакто към този момент са си начертали прецизен проект, който следват от ден първи. В любовта са все по този начин вироглави, не дават никой да им каже дума за избора им на сътрудник в живота, въпреки че от време на време могат доста да сгрешат. Въпреки това, те желаят да вършат неточности, да се учат от тях и да знаят, че всичко в живота им е плод на тяхното лично решение, не на нечие друго. Ако имате връзка със зодия Козирог, в никакъв случай не подценявайте тяхното его и не го наранявайте – бъдете доста деликатни, другояче доста бързо можете да го загубите.
 
 Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)
Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде извънредно сполучлив в любовен проект. Какво може да очаквате в любовта през февруари,...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР